GARANȚIII
Produsele beneficiazã de un termen de garanție legalã de 2 ani, conform Directiva 1999/44/CE și a Legii 449/2003.

Pentru a opera prezumția lipsei de conformitate este necesar ca vânzãtorul sã fie informat despre aceasta în termen de 2 luni de la data la care consumatorul a constata-o, însã pânã la împlinirea termenului de 6 luni de la data livrãrii produsului.

În cazul în care produsul prezintă defecțiuni, va fi schimbat cu altul în cel mai scurt timp posibil.

Garanția produselor fabricate de serie, se aplică numai dacă sunt utilizate și întreținute conform certificatului de garanție și a declarației de conformitate, aferent produsului respectiv.
Produsele fabricate de serie fără a fi personalizate, nu vor putea face obiectul unei înlocuiri sau reparații, după durata medie de utilizare a produselor , sau dacă defectele de fabricație, viciile ascunse, nu sunt aduse la cunoștința Vânzătorului în termenul de 2(două) luni de la data achiziționării mărfurilor.
Termenul de garanție comercială este de 30 de zile, iar garanția de conformitate este de 2 ani, conform Lege 449/ 2003, și se aplică persoanelor fizice sau grupuri de persoane fizice, care cumpără, dobândesc,utilizează produsul în afara activității lor profesionale sau comerciale.
Se recomandă utilizarea alternativă a 2-3 perechi în același timp și curățarea cu o perie sau cârpă moale, iar petele de grăsime sau alte impurități se pot îndepărta cu o soluție de apă cu detergent (1-2%) .
Nu se poate spăla în mașina de spălat rufe, nu se folosesc înălbitori sau solvenți organici. Înaintea utilizării soluțiilor contra petelor, dispozitivul medical trebuie să fie caurățat și uscat..
Uscarea se face la temperatura camerei, nu se utilizează surse de căldură forțată. Pentru păstrarea formei se utilizează suport de pantofi, șanuri sau hârtie.
Nu se depozitează lângă surse de căldură sau mediu umed, de asemenea să fie departe de solvenți organici sau surse petroliere

Pentru detalii vă rugăm să vizualizați și Informațiile despre Livrare.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor

www.anpc.gov.ro   telefon 021-9551