INFORMAȚII PRIVIND LIVRAREA PRODUSELOR SI TERMENUL DE LIVRARE

► Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

► Produsele PERSONALIZATE SE LIVREAZA astfel :

Pentru produsele personalizate susținător plantar ( branțuri ) ortopedice fabricate la comandă, termenul de livrare către curier, este de 7(șapte) zile lucrătoare începând cu data preluării comenzii

Pentru produsele personalizate încălțăminte ortopedică (sandale, ghete,alte asemenea)fabricate la comandă , termenul de livrare către curier, este de 21(douzecișiunu) zile lucrătoare începând cu data preluării comenzii

Pentru alte tipuri de încălțăminte ortopedică de serie : papuci, pantofi, ghete, sandale, etc, termenul de livrare către curier, este între 3-5 (trei-cinci) zile lurcătoare începând cu data preluării comenzii, dacă se află în stoc și a fost confirmat acest fapt.

► Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Nu sunt incluse costurile pentru plata ramburs, cost care se achita de catre cumparator.

► Preturile produselor de pe site sunt informative si ne rezervam dreptul de a modifica aceste preturi in functie de optiunile si modificarile pe care le are fiecare client , de asemenea si pentru plajele de marimi, respectiv preturile de pe site sunt pentru marimile 18-30, urmatoarele sunt 31-35, 36-40 si 41-46, pentru care va rugam sa solicitati informatii la momentul comenzii si va vom contacta ulterior.

► Comenzile cu valoarea totala mai mare de 500 Lei (TVA inclus) beneficiaza de livrare gratuita.

► Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 500 Lei (TVA inclus) si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport in valoare de :

                    -  11 Lei (fara TVA )/ plic pana la un kilogram,

                    - 12,50 lei/colet(fara TVA ) pana la un kilogram

                    - și + 0,9 lei(fără TVA) pentru fiecare kilogram in plus.

► Nu se aplica costul de transport pentru livrarile de la sediul sau punctul de lucru al societății noastre.

► In cazul stornarii comenzilor sau Retur din orice cauze imputabile cumpărătorului, costul de transport cade in sarcina cumparatorului.

► In cazul stornarii comenzilor sau Retur din orice cauze imputabile SC SUPORTH MED SRL, costul de transport cade in sarcina VÂNZĂTORULUI.